Gestamp repartirà un dividend de 0,070 euros bruts el 10 de gener del 2024

La companyia va elevar el benefici fins al setembre a un rècord de 225 milions d'euros

Per

Bolsamania | 19 des, 2023

El Consell d'Administració de Gestamp va aprovar a la reunió celebrada dilluns 18 de desembre passat la distribució d'un dividend a compte dels resultats de l'exercici 2023 en efectiu per un import de 0,070 euros bruts per acció, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

D'acord amb el calendari compartit per la cotitzada, el pagament es distribuirà el proper 10 de gener de 2024 als tenidors d'accions amb dret a aquesta remuneració.

Així mateix, el 8 de gener serà la data a partir de la qual les accions de la societat es negociaran sense dret a percebre el dividend (ex date), mentre que el dia 9 de gener serà quan es determinaran els titulars inscrits amb dret a percebre el dividend (record date).

El pagament del dividend esmentat el gestionarà CaixaBank, a través de les entitats participants a la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors, S.A.U. (IBERCLEAR) realitzant-se sobre el referit import brut la retenció exigida per la normativa aplicable.

Recentment, JP Morgan va elevar el consell sobre Gestamp fins a neutral des de la seva anterior recomanació d'infraponderar. La nova valoració de la compamnyia nord-americana va provocar un repunt destacat en el valor, que s'enfronta a la directriu baixista dels últims mesos, que passa pels nivells compresos entre els 3,6 i els 3,7 euros, per intentar oferir una senyal de fortalesa.

De gener a setembre, Gestamp va aconseguir un benefici net de 225 milions d'euros, un increment interanual del 23% des dels 183 milions de l'exercici anterior. Va ser el benefici net més gran durant aquest període en la trajectòria cotitzada de l'empresa.

Els ingressos van augmentar un 18%, fins a assolir els 9.072 milions d'euros, gràcies al creixement orgànic de la companyia.

"Aquest creixement està impulsat per la diversificació geogràfica, el fort posicionament al mercat i una estratègia basada en innovació i desenvolupament per acompanyar els clients en la consecució dels seus objectius", va explicar la companyia.

Últimas noticias