Fluidra s'uneix al patronat de la Fundació de l'Institut Espanyol d'Analistes

El grup internacional se suma al patronat, format actualment per 16 empreses

Per

Bolsamania | 10 jul, 2023

L'Institut Espanyol d'Analistes ha sumat al patronat de la seva fundació Fluidra, empresa dedicada al sector de la piscina i el wellness i cotitzada a la borsa espanyola. L'acord de col·laboració, formalitzat per la presidenta de l'Institut Espanyol d'Analistes, Lola Solana, i pel director financer de Fluidra, Xavier Tintoré, permetrà als membres de l'Institut comptar amb l'àmplia experiència de la companyia, que, a més, té un coneixement profund dels mercats espanyols.

Amb l'arribada de Fluidra, el patronat de la fundació de l'Institut Espanyol d'Analistes arriba a les 16 organitzacions, totes entitats que busquen "impactar la societat amb el seu coneixement i experiència".

Lola Solana ha assenyalat que "és un plaer que el patronat de la fundació segueixi creixent de la mà de companyies amb tant de prestigi", i ha afegit que comptar "amb l'experiència i el coneixement d'una companyia com Fluidra és un gran honor" per a tots els que formem part de l'Institut”.

Per part seva, Xavier Tintoré, ha afirmat que des de la companyia estan molt feliços d'unir-se "al patronat i aportar el nostre coneixement i experiència com a companyia global per impulsar la seva tasca de creació i desenvolupament del pensament a l'àmbit de l'activitat econòmica i financera" .

Últimas noticias