Fluidra pagarà un dividend brut de 0,43 euros el proper 5 de juliol

El pagament de la primera part del dividend de 0,85 euros bruts en efectiu aprovat a la Junta

Per

Bolsamania | 03 jun, 2022

Actualitzat : 10:37

Fluidra realitzarà, el proper 5 de juliol, el pagament de la primera part del dividend de 0,85 euros bruts en efectiu aprovat a la Junta General d'Accionistes celebrada el 5 de maig, corresponent a 0,43 euros, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Últim dia de negociació de les accions de Fluidra amb dret a participar en el repartiment de dividends (last trading date) és el 30 de juny del 2022, mentre que la data a partir de la qual les accions de la societat es negociaran sense dret a percebre el dividend (ex date) serà l'1 de juliol del 2022.

Finalment, la data en què es determinaran els titulars inscrits amb dret a percebre el dividend (record date) serà el proper 4 de juliol de 2022.

El primer pagament del dividend acordat que es farà efectiu el dia 5 de juliol de 2022 per l'entitat agent BBVA, a través de les entitats participants a la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors (IBERCLEAR), realitzant-se sobre el referit import brut de 0,43 euros per acció, la retenció exigida per la normativa aplicable.

El segon pagament d'aquest dividend -0,42 euros per títol- es realitzarà el proper 3 de novembre.

Últimas noticias