Fluidra inverteix en la francesa Ecotropy a través del seu fons Fluidra Ventures

El fons, recentment llançat, té una dotació de 20 milions d'euros

Per

Bolsamania | 01 oct, 2024

Fluidra ha anunciat una nova inversió estratègica amb Ecotropy, empresa francesa especialitzada en la creació de bessons digitals per a la gestió de l'eficiència energètica a piscines i entorns aquàtics.

La col·laboració entre Fluidra i Ecotropy s'ha realitzat a través del fons d'inversió Fluidra Ventures de Fluidra, recentment llançat amb una dotació de 20 milions d'euros, dissenyat per invertir en empreses emergents pioneres al sector de piscines i wellness.

Ecotropy és el desenvolupador de DataPool, una eina de bessó digital que permet monitoritzar, analitzar i optimitzar en temps real el rendiment energètic, hídric i operatiu de les piscines comercials. Aquesta tecnologia permet reduir el consum energètic, disminuir l'ús d'aigua i productes químics i millorar significativament la qualitat de l'aigua i la sostenibilitat de la gestió de les instal·lacions aquàtiques.

Ecotropy gestiona més de 50 instal·lacions de piscines a França utilitzant la solució DataPool, aconseguint una gestió més eficient i sostenible de les seves instal·lacions, segons informa avui Fluidra en un comunicat. Després del seu èxit al país, la companyia espanyola confia que a través d'aquesta col·laboració podrà portar aquests beneficis a un nombre més gran d'instal·lacions aquàtiques a tot el món.

Aquesta aliança reafirma el nostre compromís amb la innovació i la sostenibilitat, permetent als clients gaudir d'instal·lacions de primera classe mentre optimitzen l'ús de recursos, redueixen costos operatius i minimitzen l'impacte ambiental. Amb aquesta associació, seguim liderant el sector mitjançant l'adopció de tecnologies avançades que no només beneficien els nostres clients, sinó que també promouen un ús més responsable dels recursos naturals”, explica David Tapias, Director d'Innovació de Fluidra.

Últimas noticias