Fluidra ha captat més de 300 empreses emergents amb el programa d'innovació Fluidra LAB

Abarca quatre àrees: sostenibilitat, seguretat i benestar, experiència de client i digitalització

Per

Bolsamania | 14 des, 2022

Fluidra es llança a la captació de empreses emergents amb Fluidra LAB, el seu programa d'innovació oberta dirigit també a centres de recerca, centres tecnològics o universitats. Fluidra LAB ja ha identificat i avaluat més de 300 oportunitats, 20 de les quals s'han traslladat a la unitat de negoci corresponent, s'han realitzat 11 pilots i 3 n'han estat integrades.

Segons la companyia, Fluidra LAB s'encarrega d'identificar, analitzar i donar resposta a totes les necessitats internes de la companyia, així com explorar noves tecnologies i models de negoci del sector, sent-ne el punt de trobada entre les unitats de negoci de la companyia i els agents externs d'innovació.

El programa inclou quatre àrees d'interès: sostenibilitat, seguretat i benestar, experiència de client i digitalització. La sostenibilitat és una estratègia prioritària i transversal per a tota la companyia i un dels principals objectius és que la piscina sigui un sistema amb un impacte ambiental neutre.

Mentrestant, l'àrea de seguretat i benestar està enfocada a mantenir els nivells de qualitat i seguretat que permetin que la piscina sigui un lloc segur i còmode per a la pràctica d'activitats aquàtica. L'àrea d'experiència de client i usuari està centrada en la cerca de noves solucions que millorin l'experiència tant del professional com del propietari de la piscina. I, finalment, l'espai de digitalització d'operacions persegueix la millora dels processos interns a través de la introducció de tecnologies digitals innovadores.

“Amb aquest programa, Fluidra ofereix a l'ecosistema d'innovació mundial recursos propis per ajudar a desenvolupar nous productes o serveis al mercat de la piscina i wellness com són: equipaments on realitzar proves, finançament per realitzar pilots o co-desenvolupaments, experiència i coneixement profund del sector, reputació i visibilitat de treballar amb el líder del mercat, capacitat de fabricació a nivell industrial i accés als clients i xarxes de distribució de Fluidra”, expliquen des de la companyia.

Últimas noticias