Fluidra desenvolupa nous projectes de Piscina Comercial i fonts a Europa i Àsia

La companyia també té diversos projectes de fonts i llacunes a Egipte, Kazakhstan i Andorra

Per

Bolsamania | 05 jul, 2023

Fluidra ha anunciat aquest dimecres que està desenvolupant nous projectes per a la divisió de Piscina Comercial a Espanya, Malta, Indonèsia, Índia, Malàisia, les Filipines i el Regne Unit. A més, la companyia també té diversos projectes de fonts i llacunes a Egipte, Kazakhstan i Andorra.

Entre aquests projectes hi ha la nova font de La Gran Mesquita d'Astana (Kazakhstan), la mesquita més gran de l'Àsia Central i una de les més grans del món. La font realitza un espectacle d'aigua amb múltiples raigs, música i colors, ha explicat Fluidra en un comunicat.

Per part seva, l'empresa també està desenvolupant una nova font al Pont París d'Andorra que compta amb una sèrie d'efectes simètrics a les dues ribes del riu, així com una cortina d'aigua amb retroprojecció digital en arribar al pont. L'aigua que utilitza és recollida i recirculada del mateix riu Valira.

A més d'aquests, la llacuna a la costa del nord d'Egipte és un dels projectes més importants de la companyia al país. El desenvolupament clau a mà inclou filtració, tractament químic i control de la salinitat de l'aigua.

Durant el primer trimestre de l'any, la divisió de Piscines Comercials, que té presència a totes les àrees geogràfiques en què opera Fluidra, va incrementar un 2% en vendes gràcies a aquests nous contractes i per la recuperació del turisme.

“Amb aquests projectes, reforcem el nostre lideratge a la Piscina Comercial i demostrem l'aposta de Fluidra per aquesta divisió. Gràcies a la recuperació del turisme i amb la creació de nous hotels, resorts, clubs esportius, esdeveniments de competició, piscines públiques, fonts, centres de wellness i parcs aquàtics, seguim creixent”, explica Francesc Garcia, Commercial Pool Solutions & Marketing Director de Fluidra.

Últimas noticias