Fluidra anuncia la formalització de la dimissió de Bruce Walker Brooks

L'antic CEO continuarà com a conseller de la companyia

Per

Bolsamania | 02 set, 2024

Fluidra ha anunciat aquest dilluns la formalització de la dimissió del seu antic conseller delegat, Bruce Walker Brooks, la substitució del qual es va comunicar al mes de maig passat.

En un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), s'informa que el Consell d'Administració de la companyia dedicada a les piscines i el wellness ha acordat prendre raó de la dimissió de Walker Brooks com a CEO, amb efectes des de l'1 de setembre del 2024.

Fluidra ha afegit que Bruce Walker Brooks continuarà exercint el càrrec com a conseller de la companyia durant el termini per al qual va ser nomenat.

El 20 de maig passat, Fluidra va anunciar el nomenament de Jaime Ramírez com a nou CEO amb efectes a partir de l'1 de juny i el president de la companyia, Eloi Planes, va agrair la contribució de Bruce Walker Brooks. "El seu lideratge, la seva guia i el seu compromís infrangible han estat fonamentals per donar forma a l'èxit de la nostra empresa. Sota la seva direcció hem assentar una base sòlida sobre la qual continuarem construint".

Últimas noticias