Fitch rebaixa la qualificació d'OHL a 'impagament limitat' després el seu pla de refinançament

En tractar-se d'un escenari d'estrès per a l'estructura financera de l'empresa

Per

Europa Press | 01 jul, 2021

Fitch Ratings ha empitjorat la qualificació creditícia d'OHL com a emissor de deute a llarg termini a 'impagament limitat' (RD) des de l'anterior 'C', després que la companyia hagi conclòs el seu pla de refinançament.

L'agència qualificadora justifica la seva decisió en el fet que aquest pla ha suposat un escenari d'estrès per a l'estructura financera de l'empresa, tot i que destaca que ha aconseguit reduir de forma satisfactòria el deute, en passar el bo refinançat de 593 milions a 487 milions.

Per això, Fitch ha traslladat la seva intenció de tornar a avaluar el perfil reestructurat d'OHL i assignar una qualificació consistent amb una nova avaluació del perfil creditici de la companyia, una vegada que tingui més claredat sobre les operacions actuals i programades.

L'agència ha posat en valor la venda de la seva participació en el nou Hospital de Toledo per 76 milions d'euros, així com els seus potencials desinversions del projecte Canalejas o la venda de l'edifici Old War Office, a Londres, cosa que donarà suport a la futura generació de caixa.

Així mateix, l'agència de qualificació destaca que el perfil empresarial d'OHL "se sustenta en una sòlida posició de mercat, una cartera de comandes bastant estable i una sòlida diversificació".

OHL ha culminat aquesta setmana el procés de refinançament i recapitalització que havia iniciat a finals del passat mes de gener i que suposa la reducció del seu endeutament en més de 105 milions d'euros, amb la injecció per part del seu principal accionista, la família Amodio, de 37 milions d'euros.

Últimas noticias