Ferrovial s'adjudica un contracte a Manchester i Liverpool per 366 milions

El contracte s'estendrà per un període de fins a 15 anys

Per

Bolsamania | 08 oct, 2018

Actualitzat : 14:33

Amey, filial de Ferrovial Serveis, ha estat seleccionada per Highways England per fer el manteniment de l'Àrea 10, la xarxa de carreteres que connecta les ciutats de Manchester i Liverpool i els seus voltants, al nord-oest d'Anglaterra. El contracte, que s'estendrà per un període de 15 anys, arriba a un valor de 325 milions de lliures, equivalents a més de 366 milions d'euros.

Després d'aquesta nova adjudicació, Amey durà a terme el manteniment d'una xarxa de 501 quilòmetres de carreteres als comtats de Cheshire, Merseyside, Greater Manchester i Lancashire.

El contracte s'estendrà per un període de fins a 15 anys

L'acord també comprèn la reparació de desperfectes, així com la resposta davant d'emergències i condicions climatològiques adverses. Un dels aspectes més destacats és el compromís d'automatitzar completament totes les tasques de manteniment abans de 2030, per tal d'evitar riscos per als treballadors.

Aquest projecte "enforteix la relació que manté Amey amb Highways England", organisme que gestiona la xarxa de carreteres d'Anglaterra. La filial de Ferrovial Serveis ja és responsable del manteniment de l'Àrea 7, que comprèn 787 quilòmetres de vies a la regió d'East Midlands, i de l'execució de tasques de manteniment i millora en 658 quilòmetres de carreteres de les Àrees 13 i 14.

Entre la cartera de clients d’Amey dins el sector de manteniment i gestió de carreteres figuren també Transport Scotland, el govern de Gal·les i el Servei de Carreteres d'Irlanda del Nord.

Últimas noticias