Ferrovial llença un programa de recompra d'accions de fins a 300 milions d'euros

Adquirirà un màxim de 30 milions de títols

Per

Bolsamania | 23 ago, 2024

Ferrovial ha anunciat aquest divendres el llançament d'un programa de recompra d'accions de fins a 300 milions d'euros, durant el qual adquirirà un màxim de 30 milions de títols, que representen un 4,1% del capital, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La companyia ha detallat que la finalitat de la recompra és "comprar accions pròpies de Ferrovial en el marc de diferents actuacions corporatives (com ara, per exemple, incentius d'accions per a treballadors, col·locació d'accions al mercat, o amortització de les accions comprades sota el programa)".

A més, ha explicat que, al mercat nord-americà, "Ferrovial realitzarà les compres d'accions de conformitat amb la legislació nord-americana federal aplicable".

El programa s'ha autoritzat pel període que va del 26 d'agost del 2024 al 28 de febrer del 2025, ambdós inclosos, encara que Ferrovial el pot estendre o finalitzar amb anterioritat si arriba a algun dels límits establerts.

Goldman Sachs ha estat contractat per fer-ne les compres, i prendrà totes les decisions "de forma independent a Ferrovial".

Últimas noticias