Ferrovial inaugura el tram 3C de la NTE 35W a Texas després d'una inversió de 1.000 milions

Amb millores en reconstrucció de carrils, ampliació de vies de servei i incorporació de peatge

Per

Bolsamania | 21 jun, 2023

Ferrovial ha finalitzat el tercer tram del projecte NTE 35W a Forth Worth, a Texas (EUA), que s'ha inaugurat tres mesos abans del previst i que ha suposat una inversió de més de 1.000 milions de dòlars.

El projecte ha incorporat millores amb la reconstrucció dels principals carrils, l'ampliació de les vies de servei i la incorporació de vies de peatge TEXpress.

La concessió l'ha liderat Cintra, filial de Ferrovial, i s'ha encarregat del finançament i del disseny del nou traçat de l'autopista. El projecte, que es va iniciar el 2020, ha estat executat per Ferrovial Construcción i la seva filial nord-americana Webber, i des d'ara, després de la inauguració del nou tram 3C, serà de nou Cintra que s'encarregarà de l'activitat i el manteniment en nom del Departament de Transport de Texas.

"Estem molt orgullosos de tota la nostra trajectòria dins del sector de la construcció al nord de Texas". "Gràcies a la col·laboració publicoprivada hem estat capaços de proveir solucions als problemes de mobilitat a la regió, connectant la seva ciutadania i generant riquesa", ha assenyalat el conseller delegat de Ferrovial, Ignacio Madridejos.

"Hem pogut completar aquesta obra amb rapidesa i eficàcia gràcies a la col·laboració publicoprivada". "Els usuaris d'aquesta carretera tindran a partir d'ara una opció més segura i fiable per viatjar a través d'aquesta zona", ha afegit Alberto González, CEO de Cintra als Estats Units.

Últimas noticias