Ferrovial cotitza la retallada de JP Morgan, que es decanta per Vinci

El banc en baixa la seva recomanació mentre que manté el preu objectiu

Per

Bolsamania | 07 gen, 2022

Ferrovial és el pitjor valor de l'IBEX aquest divendres després que JP Morgan hagi decidit retallar el consell fins a neutral des de sobreponderar, alhora que manté el preu objectiu sense canvis en 30 euros. Ferrovial cotitza actualment als 26,77 euros.

Diuen els experts de JP Morgan que prefereixen la francesa Vinci, per a la qual tenen un consell de sobreponderar després que Ferrovial ho hagi fet millor durant els últims temps.

"Ara considerem que la relació risc-recompensa és menys atractiva en Ferrovial que en Vinci a causa de l'impacte del WFH (working from home), que ha afectat directament les autopistes del grup, que mostren una menor recuperació dels viatgers que les autopistes franceses", expliquen. També destaquen l'impacte negatiu en Ferrovial de la reimposició de les restriccions relacionades amb la Covid a Toronto en comparació amb França, així com el limitat potencial d'augment de tarifes a curt termini a la 407 ETR, juntament amb el potencial risc de flux de notícies en relació amb la nova autopista gratuïta a l'àrea de Toronto.

"El nostre preu objectiu es manté sense canvis en 30 euros, xifra que suggereix una alça limitada del 10% davant del 16% que estimem per a Vinci", conclouen.

Últimas noticias