Federico Protto, nou CEO de Cellnex Itàlia

Serà també màxim responsable del clúster format per Itàlia, Suïssa i Àustria

Per

Bolsamania | 06 mar, 2024

Cellnex Telecom ha nomenat Federico Protto nou conseller delegat de Cellnex Itàlia, en substitució de Luca Luciani, que ha deixat la companyia. Protto, que s'incorporarà formalment a Cellnex a finals de març, reportarà directament Marco Patuano, conseller delegat del grup, i formarà part del Comitè Executiu de Cellnex Telecom com a màxim responsable d'un dels cinc principals mercats de Cellnex a Europa i del clúster format per Itàlia, Suïssa i Àustria.

Federico Protto s'incorporarà a Cellnex Italia provinent de la companyia d'infraestructures de telecomunicacions Intred SpA, on ocupa la posició de director general. Prèviament havia desenvolupat la seva carrera professional en companyies com Retelit SpA i IRIDEOS SpA, com a CEO i director general, així com a T-Systems, primer a Itàlia, com a cap de la unitat de negoci de telecomunicacions, i posteriorment a Alemanya, com a vicepresident dels serveis de telecomunicacions a nivell internacional. També va treballar per a Worldcom EMEA (actualment integrat a Verizon) i Telecom Italia, com a cap dels serveis tècnics de l'àrea de Milà, a l'inici de la seva carrera professional.

Federico Protto és enginyer electrònic, llicenciat (cum laude) pel Politecnico di Milano, MBA per la Universitat Bocconi i també té un Màster en tecnologies de la informació i la comunicació del Politecnico di Milano. Prèvia a la seva incorporació al mercat laboral va exercir un any com a investigador al departament d'enginyeria electrònica al Politecnico di Milano.

Últimas noticias