FCC aconsegueix el primer contracte a Califòrnia per 1.400 milions d'euros

S'iniciarà el proper 1 de juliol, per a un termini de 10 anys i dues possibles pròrrogues de cinc anys

Per

Bolsamania | 28 abr, 2022

FCC Environmental Services, filial de FCC Serveis Medi Ambient, ha resultat adjudicatària del contracte de renovació i explotació d'un complex mediambiental de tractament de Residus Sòlids Urbans (RSU) al comtat de Placer, Califòrnia. El contracte suposa una cartera de fins a 1.500 milions de dòlars (uns 1.400 milions d'euros) per a un termini de 10 anys i dues possibles pròrrogues de cinc anys.

La inversió a les instal·lacions serà de 141 milions de dòlars (uns 133 milions d'euros) i donarà feina a 215 persones. Amb una capacitat total de 650.000 tones a l'any, serà una de les plantes més grans del món d'aquest tipus.

El comtat de Placer té 410.000 habitants i és a poques milles de Sacramento, capital de l'estat de Califòrnia, la zona metropolitana del qual compta amb 2,2 milions d'habitants. El contracte, que s'iniciarà el proper 1 de juliol, consisteix a reformar, modernitzar i explotar l'actual complex de l'Autoritat de Gestió d'RSU del comtat, que s'estén al llarg de 130 hectàrees, per transformar-lo en un centre d'alta recuperació i reciclatge de residus.

Les instal·lacions comptaran amb una planta de classificació i reciclatge d'RSU d'última tecnologia, una planta de tractament de residus de construcció i demolició, una planta de compostatge per a residus orgànics, de menjar i de poda, un punt net i un dipòsit per a la disposició de rebutjos.

Amb aquesta adjudicació FCC Serveis Medi Ambient estén la seva ja notable presència als Estats Units a l'estat de Califòrnia.

FCC Environmental Services serveix a prop de 9 milions d'habitants als Estats Units i és ja una de les empreses més importants en la gestió d'RSU del país, compta amb presència als tres estats més poblats dels EUA, Califòrnia, Texas i Florida, i, a més, als estats de Nebraska i Iowa. Durant els últims anys ha acumulat una cartera de contractes signats superior als 4.500 milions de dòlars (uns 4.000 milions d'euros).

Últimas noticias