Europastry torna a suspendre la seva sortida a borsa per "la situació geopolítica internacional"

S'esperava que aquest dimarts fixés el preu per al seu debut

Per

Bolsamania | 09 oct, 2024

L'empresa espanyola de fleca Europastry ha decidit suspendre la sortida a borsa per segona vegada aquest any, a causa de "la situació geopolítica internacional, que està produint una profunda inestabilitat als mercats", segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Tot i això, la companyia ha matisat que "la societat i els seus accionistes continuaran valorant la possibilitat de sortir a borsa quan la situació dels mercats ho permeti".

Bloomberg assegurava aquest dimarts, citant fonts properes a l'empresa, que Europastry també va valorar a les últimes jornades reduir la mida de la seva oferta pública de venda (OPV), encara que les primeres dades apuntaven a una demanda suficient per mantenir el volum inicialment previst.

En concret, a finals de setembre la companyia comptava amb prou compromisos de compra per cobrir les accions ofertes, i que, si s'ubicaven a la part superior del rang de preus, permetrien a l'empresa recaptar al voltant de 210 milions d'euros per les noves accions i 295 milions d'euros dels títols venuts pels accionistes existents.

Europastry manejava un rang de preus comprès entre 15,85 i 18,75 euros per acció, xifra que suposaria una valoració d'entre 1.327 i 1.570 milions d'euros, i s'esperava que el debut borsari tingués lloc aquest mateix dijous.

Així, la companyia frena el salt borsari per segona vegada aquest any, després d'al·legar al juny que la causa era la volatilitat provocada per les eleccions parlamentàries de la UE.

Últimas noticias