Eurona segueix el camí d'Oryzon i es dispara a borsa
El consell d'administració de l'operadora de telecomunicacions ha explicat que sospesava aquest canvi de domicili social des de fa un any
- Eurona ha destacat que el canvi de seu li permetrà "estrènyer el contacte" amb els inversors
- En castellano: Eurona sigue el camino de Oryzon y se dispara en bolsa
Actualitzat : 13:51
El consell d'administració de l'operadora de telecomunicacions Eurona ha decidit traslladar la seva seu social de Barcelona a Rivas-Vaciamadrid (Madrid), segons ha informat aquest dijous la companyia al Mercat Alternatiu Borsari (MAB), on cotitza. Després d'aquest anunci, l'operadora que capitalitza 50 milions repunta un 8% en borsa.
Eurona ha explicat que sospesava aquest canvi de domicili social des de fa un any, quan va adquirir les societats Quantis, Hablaya, Stoneworks i Sultán Telecom, totes elles establertes a Madrid. A prop del 80% de la xifra de vendes d'Eurona procedeix d'aquestes companyies.
El trasllat de la seva seu social a Madrid coincideix amb la reorganització de l'estructura corporativa del grup després del nomenament de Fernando Ojeda com a conseller delegat. Eurona ha destacat que el canvi de seu li permetrà "estrènyer el contacte" amb els inversors i impulsar la seva estratègia internacional per guanyar pes fora d'Espanya.
El nou domicili de l'operadora serà a l'Edifici Alfa de Rivas-Vaciamadrid i serà el mateix de la societat Quantis, adquirida per Eurona fa una mica més d'un any. Aquesta mateixa setmana una altra empresa amb seu a Catalunya, Oryzon, anunciava el canvi del seu domicili social de Cornellà de Llobregat (Barcelona) a Madrid amb l'objectiu del qual és "optimitzar les seves operacions i la relació amb els inversors".
Eurona Telecom és una operadora de telecomunicacions independent que ofereix serveis de telefonia i accés a Internet. Es tracta d'un "operador d'última milla" que en usar tecnologia de ràdio, amb un cost més reduït que el cable o l'ADSL, pot desplegar infraestructures en zones on la resta d'operadores convencionals no els resulta ni atractiu ni rendible (zones en 'bretxa digital'). Al capdavant d'aquest projecte hi ha Jaume Sanpere.