És Tesla la nova acció meme? Això és el que diu l'inversor Bill Gross

"Sembla que ara hi ha una nova acció meme cada dos dies. La majoria són de compra i venda"

Per

Bolsamania | 11 jul, 2024

L'inversor Bill Gross ha despatxat Tesla a la xarxa social X. "Tesla es comporta com una acció meme: fonaments en caiguda, acció en alça", ha escrit.

La companyia d'Elon Musk acumula diverses sessions amb guanys propiciats per les xifres anunciades de producció i entregues de vehicles del segon trimestre, que van superar les expectatives dels analistes.

"Sembla que ara hi ha una nova acció meme cada dos dies. La majoria són accions de compra i venda", ha afegit.

Tot i això, Gross considera que Tesla s'està comportant com un joc especulatiu entre inversors minoristes. De fet, ha comparat la fabricant d'automòbils amb altres accions meme: és com el "vell favorit" GameStop, ha assegurat.

Des del començament d'any, les accions de Tesla han pujat aproximadament un 6%, mentre que a les últimes dues setmanes han registrat un augment del 43,6%.

I què n'opina Musk? La seva reacció no ha trigat a arribar. "Bill Gross està acostumat a prendre decisions d'inversió mirant pel mirall retrovisor, cosa que està bé per als bons, però no entén la tecnologia, ja que això requereix mirar a través del parabrisa davanter", ha publicat també a X.

Últimas noticias