Ercros es dispara més d'un 30% a la borsa després de l'OPA en efectiu de Bondalti

Per a Bankinter, es tracta d'una "notícia positiva, que hauria d'impulsar el valor"

Per

Bolsamania | 05 mar, 2024

Les accions de l'empresa química Ercros es disparen a la borsa aquest dimarts (+31%; 3,37 euros) després de l'OPA llançada pel grup químic portuguès Bondalti a 3,60 euros per acció en efectiu, xifra que representa una prima del 40,6% sobre el preu de tancament de dilluns.

Per als experts de Bankinter, és una "notícia positiva, que hauria d'impulsar el valor".

L'oferta està "condicionada a aconseguir una acceptació superior al 75% del capital i que s'obtinguin totes les autoritzacions regulatòries i governamentals pertinents", ha precisat Bondalti.

UNA OPERACIÓ INDUSTRIAL

Bondalti també ha mostrat la seva "plena confiança" en l'actual equip gestor d'Ercros i s'ha compromès a "mantenir l'ocupació i la presència d'Ercros a Catalunya, el País Valencià, Aragó i la Comunitat de Madrid, així com la seva seu a Barcelona".

"Amb aquesta operació, de marcat caràcter industrial, es crearà un grup amb la dimensió i les capacitats tècniques necessàries per competir amb els principals actors del sector, augmentar la inversió en innovació contínua i sostenibilitat i anticipar-se als desafiaments que afronta la indústria química europea", ha explicat la companyia portuguesa.

Últimas noticias