Ercros diu que l'OPA de Bondalti és "no sol·licitada" i busca un assessor legal

La companyia afirma que no tenia coneixement previ de l'oferta

Per

Bolsamania | 07 mar, 2024

El Consell d'Administració d'Ercros ha manifestat aquest dijous, mitjançant un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que "no tenia coneixement previ" de l'OPA que el grup químic portuguès Bondalti li va llançar aquest dimarts a 3,60 euros per acció. En aquest sentit, ha subratllat que es tracta d'una oferta “no sol·licitada ni consensuada prèviament”.

El Consell també ha dit que està en procés de nomenar un assessor financer i un assessor legal "per assistir-lo durant el procés de l'oferta en el millor compliment dels seus deures i la salvaguarda dels interessos dels accionistes".

Alhora, ha subratllat que seguirà gestionant els negocis de la companyia "diligentment", juntament amb l'equip directiu d'Ercros, "en el curs ordinari de la seva activitat, vetllant per l'interès social i amb ple respecte a les obligacions establertes per la normativa aplicable".

Finalment, Ercros ha dit que el Consell, amb l'assistència dels seus assessors financer i legal, es pronunciarà en el moment oportú sobre l'oferta, una vegada autoritzada per la Comissió Nacional del Mercat de Valors i dins del termini previst a la normativa aplicable.

Últimas noticias