Endesa presentarà a Greencities & S-Moving iniciatives per descarbonitzar ciutats

Aquest esdeveniment tindrà lloc a Màlaga els dies 24 i 25 de setembre

Per

Bolsamania | 20 ago, 2024

Endesa presentarà al Fòrum d'Intel·ligència i Sostenibilitat Urbana, Greencities & S-Moving 2024 les iniciatives per descarbonitzar els entorns urbans. Aquest esdeveniment tindrà lloc a Màlaga els dies 24 i 25 de setembre i comptarà novament amb els màxims experts en l'àmbit de la gestió urbana i la mobilitat del futur.

Durant la fira, Endesa comptarà amb un estand expositor propi a Greencities & S-Moving, en què els visitants podran recollir informació sobre totes les solucions que ofereix per reduir l'empremta de carboni i promoure l'eficiència energètica.

Compartirà, a més, amb els assistents les seves propostes més innovadores per aconseguir ciutats més intel·ligents, sostenibles i eficients a través de l'electrificació, descarbonització i optimització dels recursos.

Entre elles hi ha els serveis energètics intel·ligents per a la transformació de l'enllumenat públic eficient, les solucions integrades de transport ecològic per als operadors de transport o l'eficiència energètica integral per a la renovació de sistemes de climatització centralitzats d'edificis, així com la descarbonització de les calderes de gas o gasoil per bombes de calor d'alta temperatura.

També la instal·lació de plantes solars per a edificis o en modalitat d'estalvi compartit i comunitats energètiques locals i els sistemes de connexió dels vaixells a la xarxa elèctrica terrestre durant la seva estada als ports per evitar la contaminació dels motors auxiliars que s'utilitzen per mantenir en funcionament l'embarcació.

A més, el servei de gestió energètica mitjançant big data, intel·ligència artificial, business intelligence i homogeneïtzació de dades per al mesurament i control continu dels consums energètics i fer-los més eficients, així com la planificació dels serveis de la Smart City basats en la demanda real a través de la recopilació, estudi i processament sistemàtic de big data.

Últimas noticias