Ence segueix sent 'compra' per a Berenberg malgrat que puja durant l'any gairebé un 60%

Aquests analistes preveuen que els resultats es veuran afectats per la parada de la planta de Pontevedra

Per

Bolsamania | 24 oct, 2022

Ence segueix tenint potencial de revaloració per als experts de Berenberg, que reiteren aquest dilluns el consell de comprar i el preu objectiu de 4,65 euros. Aquests analistes confien que la companyia pot continuar avançant en borsa (actualment cotitza a nivells de 3,4 euros) malgrat que ja es revalora l'any a prop d'un 60% (és el millor valor del mercat espanyol).

"Malgrat la forta evolució del preu de l'acció l'any, creiem que Ence segueix oferint un equilibri risc/recompensa molt atractiu", indiquen aquests experts, que destaquen que abans de finals d'any hi haurà novetats sobre el recurs davant del Tribunal Suprem en relació amb la planta de Pontevedra.

Berenberg espera que els resultats del tercer trimestre, que l'empresa publicarà el 27 d'octubre que ve, es vegin afectats per la parada de la planta de Pontevedra des del 20 de juliol pels problemes d'escassetat d'aigua, i preveu que el mercat se centri quan es podrà reprendre'n la producció.

"També estem atents a qualsevol novetat sobre el recurs judicial (sobre la concessió de la planta de Pontevedra), que s'ha endarrerit, però que encara s'espera que es completi abans de finals d'any", comenten aquests experts.

Berenberg va afegir Ence a la llista de favorites al setembre i a la nota d'aquest dilluns reitera la seva qualificació de comprar.

GRANS DIVIDENDS

Un dels aspectes que destaca Berenberg al seu informe és la política de pagaments de dividend d'Ence, que permet, segons els seus càlculs, un pagament de dividend potencial total de 610 milions d'euros, aproximadament el 77% de la capitalització borsària actual.

"En el nostre model, esperem una ràtio de repartiment de dividends del 75%, xifra que portaria a una rendibilitat per dividend del 8%, 11% i 4% el 2022, 2023 i 2024, encara que creiem que la direcció podria pagar molt més que això, si ho desitgés", subratlla.

Últimas noticias