Els enviaments de Stellantis registren una caiguda del 20% al tercer trimestre

Van ser d'aproximadament 1,15 milions unitats

Per

Bolsamania | 16 oct, 2024

Stellantis ha donat a conèixer que els enviaments consolidats registrats durant el tercer trimestre van ser d'aproximadament 1,15 milions unitats, xifra que representa una disminució del 20% en comparació amb el mateix període de l'any passat.

El grup automobilístic ha afegit que la disminució dels enviaments va ser més severa que la disminució de les vendes subjacents durant el període, d'aproximadament el 15%, a causa dels impactes temporals de les transicions a la cartera de productes i les iniciatives de reducció d'inventari dels distribuïdors.

En concret, a Amèrica del Nord, els enviaments van disminuir aproximadament en 170.000 unitats, de les quals més de 100.000 unitats es van relacionar amb retallades de producció preanunciades destinades a reduir l'inventari dels concessionaris, així com les bretxes a la cartera de productes.

Tot i això, les vendes als EUA a clients finals van donar suport als augments de la participació de mercat durant el tercer trimestre del 7,2% al juliol, el 7,9% a l'agost i el 8% al setembre, mentre que l'inventari es va reduir en 5.000 unitats (-11,6%) en comparació amb el trimestre anterior.

A Europa, els enviaments van ser aproximadament de 100.000 unitats inferiors als de l'any anterior, a causa principalment dels retards en el llançament de productes basats en la seva plataforma Smart Car, incloent-hi el Citroën C3 (els enviaments dels quals van començar al setembre).

Últimas noticias