Els analistes s'inclinen davant d'Audax i els seus "ambiciosos objectius" fins a 2026

Com sextuplicar el seu Ebitda, fins als 400 milions, en cinc anys

Per

Bolsamania | 08 jun, 2021

Audax Renovables s'ha guanyat els analistes amb la presentació del seu pla estratègic fins al 2026, que "passa per aconseguir ambiciosos objectius operatius i financers, mantenint la seva focalització en la pime i la seva integració vertical", en paraules de Luis Padrón, analista sènior de Renta 4.

Entre altres fites, Audax s'ha proposat assolir un Ebitda de 400 milions el 2026, és a dir, sis vegades superior a la registrada el 2020 (66 milions).

A més, per 2026 el grup aspira a comptar amb una capacitat instal·lada de 4,25 GW, xifra sensiblement superior a la que actualment ostenta amb 106 MW operatius i altres 115 MW en construcció.

Per a això, Audax afegeix que ja ha sol·licitat permisos per instal·lar altres 1.120 MW i que ja té garantit l'accés a una xarxa de projectes que sumen 376 MW, a més d'altres 781 MW que estan en una fase més incipient.

Padró recorda que el seu model de negoci, diversificat geogràficament en nou països, es manté sense canvis, a l'igual que la integració vertical del 67%, "tenint en compte producció pròpia i PPAs signats amb tercers i la resta via pool".

Des del punt de vista de l'anàlisi tècnica, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, assegura que, "per sobre dels seus màxims de gener, Audax volarà", subratllant que el valor presenta una impecable recta resistència que en aquest moment passa pels aprox. 2,44 euros.

Últimas noticias