El president d'Evergrande, investigat per transferir actius a paradisos fiscals

Segons revela aquesta dilluns 'The Wall Street Journal'

Per

Bolsamania | 02 oct, 2023

El president del grup xinès Evergrande, Hui Ka Yan, està sent investigat sota sospita de transferir actius a paradisos fiscals mentre l'endeutat gegant immobiliari intenta superar la seva complicadíssima situació econòmica, segons publica aquest dilluns The Wall Street Journal.

Evergrande ha estat treballant per obtenir l'aprovació dels creditors per reestructurar el deute, però el procés es va complicar la setmana passada quan l'empresa va dir que no podia emetre nou deute a causa d'una investigació de la unitat principal.

Amb això, dimecres passat es va saber que Hui Ka Yan havia estat posat sota control policial, encara que no s'especificaven els motius concrets de la decisió, que avui revela WSJ.

Reuters també va informar la setmana passada que un grup de creditors estrangers planeja unir-se a una petició judicial per liquidar el promotor si no presenta un nou pla de reestructuració del deute abans de finals d'octubre.

Amb un passiu de més de 300.000 milions de dòlars, Evergrande s'ha convertit en l'exemple paradigmàtic de la crisi del deute al sector immobiliari xinès, que representa aproximadament una quarta part de l'economia.

Últimas noticias