El nou CEO d'Alibaba adverteix que si no avancen en IA quedaran "desplaçats"

També ha assenyalat la seva intenció de "buscar relacions més obertes", fins i tot amb els seus competidors

Per

Bolsamania | 12 set, 2023

El nou conseller delegat de l'empresa de comerç electrònic xinesa Alibaba, Eddie Wu, ha destacat que els dos principals enfocaments de la companyia han de ser “l'usuari primer” i “impuls per la intel·ligència artificial” per evitar ser “desplaçats”, segons recull CNBC.

El primer punt de vista té com a meta “buscar relacions més obertes i col·laboratives”, fins i tot amb els seus competidors, per aconseguir que el client en tingui una millor experiència. El segon enfocament vol potenciar el negoci al núvol de la companyia per revifar el creixement de les vendes.

Cada un dels nostres negocis genera una gran quantitat de casos d'ús; per tant, hem de transformar aquests casos d'ús en aplicacions per a la tecnologia d'IA, impulsant experiències d'usuari i models de negocis innovadors mitjançant la innovació tecnològica”, ha destacat Wu.

El conseller delegat també ha destacat la necessitat que l'empresa “adopti una mentalitat de nova creació”, ja que els “temps estan canviant” i l'entitat ha d'evolucionar més ràpid.

Alhora, ha anunciat que Alibaba fomentarà el talent jove. Durant els propers quatre anys, la companyia promourà aquells nascuts després de 1985 i en la dècada de 1990 “perquè formin el nucli dels nostres equips de gestió empresarial”.

El nou CEO d'Alibaba fa tot just uns dies que està al càrrec, ja que el 10 de setembre passat es va formalitzar la renúncia de l'antic conseller delegat, Daniel Zhang, per posar-se al comandament del negoci de computació al núvol de la companyia. Tot i això, dilluns passat Zhang va decidir renunciar com a president i director executiu d'aquest segment comercial, càrrec que Wu ha assumit també.

Últimas noticias