El Corte Inglés compra la cadena de supermercats Sanchez Romero

Sanchez Romero compta amb 10 supermercats a Madrid i 9.000 metres quadrats de superfície

Per

Bolsamania | 01 jul, 2021

El Corte Inglés ha tancat aquest dijous la compra de la cadena de supermercats madrilenya Sanchez Romero, subratllant que amb aquesta operació "consolida el seu posicionament com a líder de supermercats de qualitat, amb una proposta comercial àmplia, diferenciada i capaç d'incorporar els millors productes i les últimes innovacions de mercat".

Sanchez Romero compta amb 10 supermercats a Madrid que sumen més de 9.000 metres quadrats de superfície. Així mateix, posseeix una plataforma de distribució de 4.000 metres quadrats instal·lada a Alcalá de Henares (Madrid), on també es troben les oficines i la seu de la companyia.

Supermercats Sanchez Romero, empresa espanyola fundada el 1954, especialitzada en la distribució minorista d'alimentació i gran consum, es caracteritza per l'amplitud, varietat i diferenciació dels productes i serveis que ofereix, pel tipus i format de botigues, i l'alta qualitat en el producte fresc, destaca El Corte Inglés al comunicat. L'empresa, que compta amb 419 treballadors, va tancar l'exercici 2020 amb una xifra de negocis de 61 milions d'euros i un EBITDA de 6,2 milions. Enric Ezquerra, actual gestor de la companyia, hi seguirà lligat.

El Corte Inglés ha comptat com a assessors amb Deloitte i Santander Investment Banking, mentre Sanchez Romero ha estat assessorat per Alantra.

Cal recordar que, aquest dimecres, El Corte Inglés va anunciar la fusió de Viatges El Corte Inglés i Logitravel per crear una nova companyia que aspira a convertir-se en referent global en el sector de viatges.

Últimas noticias