El benefici de Lego augmenta un 140% mentre que els ingressos pugen un 46%

"Estic molt content amb aquest resultat", ha declarat el conseller delegat

Per

Bolsamania | 28 set, 2021

L'empresa danesa de joguines Lego ha dit aquest dimarts que ha vist com les vendes al consumidor s'han disparat un 36%, els ingressos han crescut un 46%, fins als 23.000 milions de corones (3.090 milions d'euros), i el benefici net ha pujat un 140%, fins als 6.300 milions de corones (847 milions d'euros), durant el primer semestre de 2021.

"Estic molt content amb aquest resultat", ha declarat el conseller delegat, Niels B. Christiansen, a The Associated Press. "Hi hem vist un salt gegantí", ha afegit, qualificant-lo com "un resultat únic i fort".

Al seu informe de resultats, Lego ha vist com el seu benefici operatiu s'ha duplicat amb escreix, un 104% més, fins als 8.000 milions de corones (1.075 milions d'euros), en comparació amb el mateix període de l'any anterior, tot i les importants inversions realitzades en grans iniciatives a llarg termini. El benefici operatiu dels sis mesos que van acabar el 30 de juny també s'ha vist compensat per l'augment dels costos de càrrega i matèries primeres.

El creixement, segons Christiansen, també s'ha vist beneficiat per un menor nombre de restriccions relacionades amb la Covid-19 en comparació amb l'any 2020, ja que les fàbriques de Lego han operat sense interrupció i la majoria de les botigues han tornat a obrir. Christiansen ha assenyalat que, durant la pandèmia, "els nostres competidors van tenir els mateixos reptes que nosaltres. El nostre bon resultat és conseqüència d'una estratègia a llarg termini".

Amb seu a Billund, a l'oest de Dinamarca, Lego produeix a Mèxic per als seus mercats nord-americans i a la Xina per al seu mercat asiàtic. La producció per a Europa procedeix de fàbriques a la República Txeca ia Dinamarca.

De cara a el futur, Christiansen ha dit que "seguim veient una forta demanda dels nostres productes".

"Esperem que el creixement dels ingressos s'estabilitzi a nivells més sostenibles a mesura que la gent torni als patrons de despesa anteriors a la pandèmia. Aquesta tendència, combinada amb els nostres plans per accelerar les reinversions en el futur del negoci, s'espera que doni lloc a nivells de beneficis més normalitzats al futur", ha declarat Christiansen.

Últimas noticias