El benefici de BT s'enfonsa un 51% després de les irregularitats en la seva filial italiana

La companyia britànica va admetre aquesta setmana irregularitats en la seva comptabilitat

Per

Bolsamania | 27 gen, 2017

La teleco britànica BT Group ha presentat un benefici de 374 milions de lliures -318 milions d'euros- en el seu tercer trimestre fiscal -entre octubre i desembre-, la qual cosa suposa un descens del 51% respecte al mateix període de l'exercici anterior. Les accions de la companyia cotitzen amb caigudes moderades.

Entre octubre i desembre, el benefici abans d'interessos, impostos, depreciacions i amortitzacions (Ebitda) va créixer un 18% fins als 1,87 milions de lliures -1,6 milions d'euros-, en línia amb el previst. Els ingressos, per la seva banda, es van incrementar un 32% fins als 6,13 milions de lliures -5,12 milions d'euros-, també segons l'esperat.

La companyia de telefonia, Internet i televisió es va desplomar el dimarts en la Borsa de Londres un 20,79%, després d'admetre irregularitats en la comptabilitat de la seva divisió italiana durant anys. Les pèrdues ascendeixen a 530 milions de lliures (610 milions d'euros) i suposa la fi a una recerca per part de la matriu que va començar el passat octubre.

Últimas noticias