EiDF construirà un parc fotovoltaic de 50 MW a Valdefresno (Lleó) per 40 milions

Es preveu un termini d'execució de set mesos després de l'inici de les obres el 2025

Per

Bolsamania | 12 jul, 2024

EiDF Solar ha obtingut tots els permisos per iniciar l'execució d'una instal·lació de generació fotovoltaica pròpia de 50 MW al terme municipal de Valdefresno, Lleó. Aquesta instal·lació comptarà amb una inversió propera als 40 milions d'euros.

La planta fotovoltaica ocuparà un espai de 149 hectàrees i comptarà amb més de 99.000 mòduls fotovoltaics TIER1 que generaran una superfície total de generació superior als 140.000 metres quadrats.

Després de l'inici de la construcció prevista per al 2025, el termini d'execució serà de set mesos. L'energia generada per la planta es posarà a la disposició de les comercialitzadores pròpies del grup.

"Aquesta és una instal·lació de gran importància per a nosaltres, ja que marca una nova fita per als nostres equips. Amb ella, no només demostrem la nostra capacitat de planificació i execució, sinó que també ens reafirmem com a companyia de referència al nostre sector", ha assegurat Joan Gelonch, CEO d'EiDF.

Aquest anunci es produeix en el marc del Pla Estratègic a cinc anys, presentat fa unes setmanes i basat en els objectius plantejats pel PNIEC (Pla Nacional Integrat d'Energia i Clima), que preveu un creixement de l'EBITDA fins als 233,9 milions de euros fins al 2028.

"El nou pla presentat pel Govern fins al 2030 contempla uns esforços encara superiors als plantejats per la mateixa Unió Europea, especialment en termes de presència de renovables al mix energètic. Des d'EiDF estem molt orgullosos de posar el nostre gra de sorra en el compliment aquestes exigències, així com en el foment de les energies netes", ha afegit Gelonch.

Últimas noticias