eDreams arriba als 3 milions de membres al seu programa de subscripció Prime

El programa ha triplicat la base de subscriptors en només un any

Per

Bolsamania | 08 jun, 2022

Actualitzat : 14:06

eDreams Odigeo ha anunciat aquest dimecres que el seu programa de subscripció, Prime, ha arribat als tres milions de membres després de triplicar la base de subscriptors en només un any.

Llançat per primera vegada a França el 2017, Prime és el primer servei de subscripció del sector dels viatges, que ofereix als seus membres a 9 països accés a descomptes i promocions exclusives en vols, hotels i lloguer de cotxes. A més d'accedir a ofertes i itineraris de viatge que no es poden trobar a cap altre lloc, els membres de Prime també gaudeixen d'una experiència més personalitzada i de l'accés a una línia d'atenció al client prioritària les 24 hores del dia, cosa que fa que la reserva de viatges sigui més fàcil i còmoda, destaca eDreams en un comunicat.

L'anunci es produeix després de la campanya Prime Days celebrada a principis d'aquest any, que va suposar el volum més gran de vendes en un sol dia mai registrat en els 22 anys d'història del negoci. La campanya, que celebrava la tercera edició, va oferir més descomptes i millors alternatives als membres de Prime. De mitjana, les aerolínies participants es van beneficiar d'un augment del doble en els volums de reserves en comparació amb la setmana anterior.

"Estem increïblement orgullosos d'assolir una altra fita històrica amb Prime. El creixement continu i exponencial de la nostra base de subscriptors demostra com n'és d'atractiu el producte per als consumidors. El model de subscripció en els viatges és una proposta única per al client, que ofereix els més alts nivells de comoditat, personalització, flexibilitat i elecció a viatgers de tot el món. Amb Prime, construïm relacions duradores amb els nostres clients i resolem totes les seves necessitats de viatge al llarg del camí, alhora que els permetem estalviar temps i diners”, ha comentat Dana Dunne, CEO d'eDreams.

“Tot el nostre equip ha contribuït per aconseguir aquesta fita. Tant si treballen als nostres equips de desenvolupament com si són del departament de vendes o d'atenció al client, la nostra transició d'un negoci basat en la transacció a una empresa de subscripcions està donant grans resultats, i és molt emocionant formar part del nostre equip a aquest context. Estem en bon camí per assolir els 7,25 milions de subscriptors Prime a l'any fiscal 2025, i entusiasmats pel que ens ofereix el futur”, ha afegit.

Els membres de Prime tenen accés a vols de 690 aerolínies ia 2,1 milions d'hotels de tot el món (tot això amb tarifes exclusives).

Últimas noticias