Ecoener abona el primer dividend de la seva història: 0,0878 euros bruts 12 de novembre

Tanca a Guatemala el finançament de la planta en construcció 'El Carrizo'

Per

Bolsamania | 28 oct, 2024

Actualitzat : 11:32

Per primera vegada des de la seva estrena a borsa el maig del 2021, la renovable Ecoener ha aprovat al Consell d'Administració el pagament d'un dividend a compte amb càrrec als resultats del 2024 de cinc milions d'euros, 0,08780 euros bruts per acció. La remuneració es farà efectiva el 12 de novembre. La possibilitat de repartir dividends a partir del tercer aniversari de la sortida a borsa de la companyia estava contemplada al pla d'estrena a borsa d'Ecoener, segons ha precisat la companyia en un comunicat aquest dilluns.

Ecoener explica que es troba en un procés de "fort creixement" que s'ha consolidat amb el pas dels exercicis. En aquest moment, la companyia compta amb 787 MW en operació i construcció, 229 MW més que els 558 MW que tenia fa un any, xifra que suposa un increment del 41%.

L'empresa manté l'objectiu anunciat d'assolir els 1.000 MW en operació i construcció al final del 2025, "cosa que suposarà un canvi en la dimensió de la companyia tant per capacitat instal·lada com per diversificació internacional", indica.

NOU FINANÇAMENT

D'altra banda, Ecoener acaba de tancar a Guatemala el finançament de la planta en construcció 'El Carrizo' (75MW). La planta, que compta amb un PPA a 10 anys, estarà finançada amb una línia de 58 milions de dòlars concedida pel grup financer guatemalenc BAC.

Últimas noticias