EasyJet es desploma després d'ampliar capital i rebutjar una oferta de compra

L'aerolínia ampliarà capital per valor de 1.200 milions de lliures

Per

Bolsamania | 09 set, 2021

L'aerolínia britànica de baix cost EasyJet cau amb força en borsa després d'anunciar una ampliació de capital valorada en 1.200 milions de lliures.

A més, la companyia ha assegurat que va rebutjar una oferta de compra no sol·licitada plantejada en accions "totalment condicionada i amb una prima baixa que, en opinió de Consell, infravalorava fonamentalment l'empresa".

Sobre l'ampliació de capital, EasyJet ha explicat que "protegirà i enfortirà el posicionament a llarg termini al sector europeu de l'aviació".

A més, s'espera que els fons "facilitin i accelerin la recuperació del grup de l'impacte de la pandèmia de Covid-19, en proporcionar resistència als riscos, en cas que la pandèmia continuï frenant o retardant la recuperació dels volums de passatgers durant els propers 12 mesos".

D'altra banda, EasyJet considera que l'ampliació atorgarà "la flexibilitat necessària per aprofitar les oportunitats estratègiques i d'inversió a llarg termini que s'espera que sorgeixin, a mesura que el mercat de l'aviació europeu emergeixi de la pandèmia, en particular a mesura que les grans aerolínies reestructurin les seves operacions de curt radi".

En aquest sentit, la companyia afirma que "té el potencial de capitalitzar les oportunitats de creixement que crearan valor per als accionistes".

Últimas noticias