Dimiteix el CEO de Thyssenkrupp després de les múltiples advertències de beneficis

Després de dos intents fallits de reestructuració

Per

Bolsamania | 25 set, 2019

Actualitzat : 12:09

Thyssenkrupp ha anunciat la dimissió del seu conseller delegat, Guido Kerkhoff. Durant el seu breu mandat la companyia ha anunciat quatre advertències de beneficis (proft warning) i ha dut a terme dos intents fallits de reestructuració.

La marxa de Kerkhoff és l'últim senyal que demostra el complicat moment que travessa el grup d'acer i ascensors, que està tractant de reestructurar-se mitjançant la venda de la totalitat o una part de la seva unitat d'ascensors, que és, amb diferència, el seu negoci més rendible.

Tècnicament parlant, l'analista de Bolsamanía J.M. Rodríguez, destacava a finals d'agost que el títol es dirigia cap als mínims de 2003.

"Podem observar com n'és d'impecable el suport que presenta el títol als aproximadament 11 euros. Nivell des del qual ha rebotat, que es correspon amb la recta que uneix els mínims creixents de 2008, 2102 i que passa pels mínims anuals, postil·lava.

"Després, en funció que el títol respecti o no (en espelmes setmanals) aquest suport, tenim una o altra estratègia. O el que és el mateix, mentre respecti el suport dels 11 euros podem intentar-ho pel costat llarg o alcista, encara que només sigui en concepte de rebot, amb objectiu de pujada en la important resistència dels 14,45 euros (màxims de maig)", conclou.

Últimas noticias