Deutsche Bank tempteja el vicepresident de Goldman Sachs per substituir el seu conseller delegat

Richard Gnodde, vicepresident de Goldman, devia rebutjar l'oferta de Deutsche Bank

Per

Bolsamania | 27 mar, 2018

Deutsche Bank està buscant un nou conseller delegat i l'hereu de John Cryan podria estar entre les files de Goldman Sachs segons informa el 'Times'.

El banc més gran d'Alemanya s'ha aproximat a Richard Gnodde, alt executiu de Goldman Sachs, per assumir el paper de Cryan, menys de dos anys després de l'inici del seu mandat a l'entitat financera.

Richard Gnodde, vicepresident de Goldman, devia rebutjar l'oferta de Deutsche Bank

Els rumors apunten que Gnodde, actual vice president de Goldman, és l'aposta del president de Deutsche, Paul Achleitner, després de la seva mala relació amb Cryan.

Els mitjans apunten que Gnodde ha rebutjat l'oferta de Deutsche Bank, per la qual cosa altres opcions manejades per l'entitat financera alemanya serien Jean Pierre Mustier, director executiu d'UniCredit SpA i Bill Winter, director executiu de Standard Chartered.

La mala relació entre Cryan i Achleitner té el seu origen en el desacord entre els dos sobre el seu tracte als HNA Group, el conglomerat xinès que és a l'actualitat el principal accionista del banc alemany. A partir d'aquí, el 'Times' apunta que Cryan i el director financer de Deutsche, James von Moltke, es van veure embolicats en una amarga disputa sobre el futur de l'entitat i van apostar per una reestructuració més radical que inclogués una revisió completa de la seva divisió d'inversió.

"Està bastant clar que la relació entre el president i el conseller delegat és inexistent", apunta una font citada pel mitjà britànic. A principis de mes, Deutsche Bank va advertir certs retards en la venda d'alguns dels seus negocis, tot i destacar que esperen un increment dels seus ingressos durant l'any.

Últimas noticias