Deutsche Bank li puja el preu objectiu a ArcelorMittal, que va "a tot gas"

Des dels 32 euros fins als 36 euros per acció

Per

Bolsamania | 29 jun, 2021

Deutsche Bank ha pujat el preu objectiu d'ArcelorMittal, des dels 32 fins als 36 euros per acció, amb el títol cotitzant als 25,5 euros. A més, el banc alemany reitera el consell de comprar els títols de la major acereria del món al seu últim informe.

"Arcelor està a punt de publicar els resultats del seu segon trimestre, i esperem un impuls significatiu que alci el seu Ebitda fins als 4.600 milions de dòlars", expliquen els experts de l'entitat alemanya.

Des de Deutsche reconeixen que el seu renovat optimisme es deu a una major pujada dels preus de l'acer, a més dels marges, tots dos pujant a "nivells rècord".

Els analistes del banc concedeixen que el seu nou preu objectiu per Arcelor està un 21% per sobre del consens, però defensen aquest potencial addicional, que pot ser fins i tot encara més gran el 2022 i 2023.

"La recuperació de la demanda subjacent, el canvi en la política xinesa d'exportacions i una millor disciplina en els seus subministraments" són les tres raons que, a ulls de Deutsche Bank, expliquen la seva hipòtesi alcista respecte al títol que, tot i això, no descarten que corregeixi a curt termini.

Últimas noticias