DBRS Morningstar confirma la valoració d'Acciona de 'BBB' amb tendència estable

Atesa l'estabilitat de la filial d'Energia i de la divisió d'Infraestructures

Per

Bolsamania | 08 ago, 2023

L'agència de qualificació creditícia DBRS Ratings GmbH (DBRS Morningstar) ha confirmat la valoració d'Acciona de 'BBB', així com la seva valoració a curt termini d'R-2 (middle), els dos amb tendència estable. Aquests ratings se situen dins de la categoria d'Investment Grade.

Segons explica DBRS Morningstar, les qualificacions es basen principalment en les qualificacions de Corporació Acciona Energías Renovables (CAER) i una avaluació de qualificació de la divisió d'Infraestructures d'Acciona. I atesa l'estabilitat de la filial d'Energia i de la divisió d'Infraestructures.

L'agència considera molt poc probable una acció positiva de qualificació a mitjà termini a causa de l'actual pla de despesa de capital d'Acciona, el risc de desenvolupament de projectes i l'estratègia de finançament a nivell CAER, així com la pressió inflacionària i el risc operacional a la divisió d'Infraestructures.

DBRS Morningstar preveu que, fins al 2025, excloent-ne la resta d'activitats de la Companyia, CAER representi aproximadament el 75% de l'EBITDA agregat d'Acciona, i el 25% restant generat principalment per la divisió d'Infraestructures.

Últimas noticias