CrowdStrike es desploma després de la seva decisió de seguretat i arrossega Microsoft en la caiguda

L'origen del problema és la darrera actualització de la plataforma

Per

Bolsamania | 19 jul, 2024

CrowdStrike es desploma un 10% al 'premarket' de Wall Street, tot i que ha arribat a caure més d'un 20%, després que l'última actualització de l'empresa de ciberseguretat hagi provocat una fallada que ha tombat Microsoft i està afectant empreses de tot el món. Aquests problemes també estan impactant en la cotització del gegant de Redmond, que baixa un 2% a la preobertura del mercat.

CrowdStrike és una empresa de seguretat informàtica que ofereix solucions per protegir les empreses de ciberatacs. A primera hora d'aquest divendres, la companyia donava a conèixer que havia patit una interrupció important causada per un problema amb una actualització que afectava el producte Falcon Sensor.

"Ens han informat d'un problema que afecta les màquines virtuals que executen Windows i que executen l'agent CrowdStrike Falcon, que poden trobar una comprovació d'errors (BSOD) i quedar-se encallades en un estat de reinici. Estem al corrent d'aquest problema i actualment estem investigant les possibles opcions que els clients d'Azure poden prendre per mitigar-ho", ha comunicat Microsoft.

La plataforma Crowdstrike Falcon és un programa de seguretat informàtica allotjat al núvol i utilitzat per empreses de tot el món per aturar bretxes de seguretat en sistemes operatius com Windows, MacOS o Linux. Aquest sistema és utilitzat per nombroses companyies.

"El sentiment d'aversió al risc s'està apoderant del mercat. Aquest episodi arriba en un moment delicat per als mercats, en què estan preocupats per la discòrdia política als Estats Units, un segon mandat proteccionista del president Trump i un alentiment de l'economia del món desenvolupat", afirma Kathleen Brooks, directora de recerca d'XTB.

Últimas noticias