CriteriaCaixa ven el 2,6% de Cellnex i surt del capital de la companyia de telecomunicacions

Mitjançant un procés accelerat de prospecció de demanda dirigit a inversors qualificats

Per

Bolsamania | 10 jun, 2024

Criteria Caixa ha anunciat el llançament d'una col·locació privada d'un bloc de fins a 18.623.226 accions ordinàries existents de Cellnex, representatives d'aproximadament el 2,636% del capital de la companyia.

En base a la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la venda serà duta a terme per JP Morgan com a Coordinador Global Únic i Bookrunner mitjançant un procés accelerat de prospecció de demanda (accelerated book-building) dirigit exclusivament a inversors qualificats que està previst que no s'allargui més d'un dia.

CriteriaCaixa és titular actualment del 3,028% del capital social de Cellnex. "En cas que la col·locació sigui reeixida, immediatament després el venedor únicament serà titular de les accions de Cellnex necessàries per donar compliment a les potencials obligacions de bescanvi derivades dels Bons Sènior No Garantits bescanviables en accions de Cellnex emesos pel venedor i amb venciment el 22 de juny del 2025", ha explicat el braç inversor de la Fundació La Caixa.

Pel que fa a la col·locació, CriteriaCaixa s'ha compromès amb JP Morgan a mantenir un lock-up sobre la seva participació restant a Cellnex durant un període de 180 dies, subjecte a determinades excepcions, en particular en relació amb l'exercici pels titulars dels Bons Bescanviables dels seus drets de canvi sobre les Accions Bescanviables.

"Els termes definitius de la col·locació, incloent-hi el preu de venda de les accions ofertes, es determinaran una vegada finalitzada la col·locació i es comunicaran al mercat mitjançant la remissió de l'oportuna comunicació d'informació privilegiada", ha conclòs CriteriaCaixa.

Últimas noticias