Credit Suisse veu "llum al final del túnel" en Siemens Gamesa i eleva el seu consell

Tot i que baixa el preu objectiu després de retallar la seva estimació de BPA

Per

Bolsamania | 31 gen, 2022

Després de l'últim ensurt (el passat 20 de gener anunciava un nou avís de revisió de resultats, els experts de Credit Suisse creuen que les coses podrien començar a millorar per a Siemens Gamesa, a la qual eleven de neutral a sobreponderar, malgrat que baixen el preu objectiu fins als 22,40 euros des dels 23,50 euros previs. La companyia cotitza actualment als 18,89 euros.

"Després de la caiguda del 46% de les accions de Siemens Gamesa en els darrers 12 mesos, ens tornem positius sobre el valor. Esperem que l'augment dels costos logístics i dels insums repercuteixi en el negoci i que el marge es recuperi", indiquen en un informe titulat Siemens Gamesa, llum al final del túnel.

Credit Suisse ha reduït la seva estimació de benefici per acció (BPA) del 2022 per estar en línia amb les previsions de la companyia, mentre que les estimacions de BPA del 2023 i 2024 disminueixen un 51% i un 7%, respectivament. "El nostre preu objectiu baixa a 22,4 euros reflectint els nostres canvis de previsió", precisa.

Aquests analistes destaquen que Siemens Gamesa està impulsant clàusules d'indexació als contractes de venda, mentre que els costos dels insums ja no augmenten. A més, els volums en terre ferma són menors. "Tot això hauria de contribuir que els marges EBITDA en terra ferma es recuperin fins a la nostra previsió del 0% des del -15%", estimen. A més, destaquen en lideratge de la companyia al "creixent segment eòlic marí", alhora que necessiten que l'augment dels preus de les turbines es vegi compensat "amb escreix" per l'increment dels preus de l'energia i dels PPA, cosa que hauria de donar lloc a una major demanda. Esmenta també Credit Suisse la possibilitat que Siemens Energy adquireixi el 33% del free float de Gamesa.

Últimas noticias