Credit Suisse millora la seva visió sobre Gas Natural malgrat "la menor producció hidràulica i la caiguda dels marges del gas"

Els experts augmenten el seu preu objectiu de 18,4 a 21 euros

Per

Bolsamania | 19 des, 2017

Els analistes del banc suís Credit Suisse són positius amb Gas Natural. Els analistes han augmentat un 14% el seu preu objectiu sobre la companyia, de 18,4 a 21 euros. Un nivell que atorga un potencial de 7,5% a les accions de la gasista que cotitzen aquest dimarts a 19,52 euros, gràcies a la seva revaloració aquesta jornada de l'1,6%.

Els analistes justifiquen aquesta pujada perquè esperen una millor evolució el 2018. Durant aquest any, "el preu de les accions de Gas Natural Fenosa ha caigut un 13% des de juny de 2017, un comportament que està un 11% per sota del ritme del sector", apunten al seu informe. Una caiguda de les accions que s'ha produït per la "baixa producció hidràulica, una caiguda dels marges de gas i la incertesa al terreny de les alienacions de 2017", afegeixen.

Les previsions de Credit Suisse és que el benefici per acció (BPA) augmenti un 8% el 2018, "guiat per una recuperació de la millora a la producció hidràulica i una estabilitat dels marges del gas", apunten. L'entitat suïssa veu un risc alcista en el subministrament de gas, per les properes renegociacions de contractes i la millora de les perspectives mundials.

Els analistes estimen que "l'equilibri entre el subministrament i la demanda s'aconseguirà el 2023, en lloc de 2025", afegeixen. Al seu informe esperen que el proper pla de negoci que es publica al febrer ofereixi novetats sobre l'ús dels 3.200 milions provinents de les alienacions.

El nou pla de negoci actualitzarà el publicat el 2018 i ampliarà per 2018-20. "Esperem que l'empresa redueixi els seus objectius anteriors però no creiem que sigui una sorpresa per als inversors", indiquen des de l'entitat suïssa. A més, destaquen un nou descens en els marges de subministrament de gas o noves grans adquisicions com els principals riscos per a les accions.

Últimas noticias