Credit Suisse manté la seva aposta per IAG després de l'acord amb American Express

Reitera el seu consell de 'sobreponderar' i el seu recorregut alcista a la cotitzada de l'Ibex 35

Per

Bolsamania | 24 jul, 2020

Credit Suisse continua confiant en IAG. La casa d'anàlisi suïssa reitera el seu consell de 'sobreponderar' i un preu objectiu de 3,70 lliures (amb el títol a 2,08 lliures esterlines) després de l'acord aconseguit amb American Express.

"Aquesta operació ajuda a il·lustrar el valor d'IAG", reconeix Credit Suisse en el seu últim informe sobre la cotitzada de l'Ibex 35. Com a catalitzadors de l'acció, la suïssa apunta als seus resultats del 31 de juliol i, com a riscos, que 'crema' 200 milions d'euros en efectiu setmanalment.

Segons els acords, American Express realitzarà un pagament a IAG Loyalty d'aproximadament 750 milions de lliures esterlines, una part significativa del qual és una pre-compra de punts Avios que American Express utilitzarà al Regne Unit i a tot el món per a les seves targetes de marca compartida amb British Airways i el seu programa 'Membership Rewards Programme'.

IAG Loyalty és una subsidiària de International Airlines Group que ofereix una àmplia gamma de serveis a les aerolínies de IAG i a clients B2B. Aquests inclouen la moneda dels programes de fidelització Avios per als clients de British Airways Executive Club, Ibèria Plus, Aer Club i Vueling Club i les eines de gestió de lleialtat.

Últimas noticias