Credit Suisse apuja el preu a Inditex i avisa: "És un valor car amb marges elevats"

A més, adverteixen sobre les pressions per part dels competidors i la pressió salarial

Per

Bolsamania | 24 feb, 2023

Abans que el proper 15 de març presenti resultats, Credit Suisse ha incrementat el preu objectiu d'Inditex, fins als 25 euros per acció (des dels 21,5 euros), alhora que manté la recomanació d'infraponderar. Això sí, els analistes avisen: “És un valor car amb marges elevats, però al límit, i perspectives de creixement modestes a mesura que disminueix el nombre de botigues”.

"Augmentem el nostre preu objectiu en línia amb els guanys i els múltiples de pars", diuen en un informe recent, però assenyalen també "que el posicionament favorable es podria revertir a mesura que es reverteixen els marges d'H&M i els inversors apunten als minoristes que ofereixen més palanquejament per a una recuperació".

Pel que fa a la previsió de resultats, Credit Suisse augmenta les seves estimacions per al 2022 i el 2023, reflectint "una forta temporada nadalenca per als minoristes europeus", però segueixen sent "cautelosos sobre l'any que ve a causa de les dures comparacions, les taxes de canvi adverses i la pressió salarial".

Pronostiquen uns ingressos de 9.600 milions d'euros, un 14% més, al quart trimestre, període durant el qual les vendes "han estat sòlides". "No obstant, hi ha una incertesa considerable al voltant de les despeses operatives", afegeixen.

Per al proper any, creuen que "les compensacions són difícils, especialment el primer semestre". A més, consideren que el tipus de canvi "és un vent en contra més gran".

Últimas noticias