Crédit Agricole cau en borsa després de presentar els seus resultats del primer trimestre

Els inversors recullen beneficis malgrat que el benefici ha superat les previsions

Per

Bolsamania | 11 mai, 2017

Crédit Agricole cau al voltant de l'1% en borsa després de presentar els seus resultats del primer trimestre del 2017. El banc francès ha destacat la sòlida evolució vista al mercat hipotecari i els mercats financers.

Els ingressos totals han pujat fins als 8.250 milions d'euros des de 7.160 milions durant el primer trimestre de l'any passat. El benefici operatiu ha augmentat fins als 2.770 milions des de 1.800 milions. El benefici net ha millorat fins als 845 milions des dels 818 milions i ha superat la previsió del consens de 702 milions.

Malgrat aquestes xifres, els inversors han decidit recollir beneficis en el valor que ha pujat gairebé un 22% des del començament de l’any i un 57% durant els últims dotze mesos. L'entitat també ha destacat "el bon moment comercial en tot el Grup: banca minorista, negocis i grans clients".

En altres paràmetres, Crédit Agricole destaca que la seva ràtio de capital CET 1 s'ha mantingut al 14,5% i que el cost del risc s'ha reduït en 26 punts bàsics. A més, ha completat el 70% del seu programa de finançament previst per a l'exercici.

Últimas noticias