Comcast compra la participació de Fox en Sky per 15.100 milions

El gegant nord-americà segueix construint la seva posició en la companyia britànica

Per

Bolsamania | 04 oct, 2018

Actualitzat : 11:59

Comcast ha anunciat aquest dijous la compra de la participació de Fox en el capital de Sky, per una suma que ascendeix als 15.100 milions de dòlars.

La passada setmana, Comcast ja va portar a terme l'adquisició d'un percentatge de les accions de Fox en Sky, amb la qual cosa va aconseguir a construir una participació del 37,7% a la britànica.

El gegant nord-americà segueix construint la seva posició en la companyia britànica

Comcast ha afirmat que espera portar a terme l'operació dimarts que ve, després de guanyar en una subhasta a Fox per comprar Sky. Després de perdre la subhasta, Fox va anunciar que vendria el seu paquet d'accions de Sky a Comcast amb el consentiment de Walt Disney.

Per la seva banda, Disney havia arribat a un acord amb anterioritat per a la compra de títols de Sky dins d'una operació més àmplia per adquirir els actius del sector de l'entreteniment de Fox. Precisament, Fox ja va acceptar el 26 de setembre vendre el seu 39% de Sky a Comcast: "En vista de la prima que Comcast ha acceptat pagar per Sky, hem decidit juntament amb Disney vendre el 39% dels títols de Sky que hi ostentem", ha detallat Fox.

Com a conseqüència de la venda de l'acord assolit, l'agència de qualificació creditícia S&P Global va situar llavors 21st Century Fox a la llista de revisió especial positiva, des d’'en desenvolupament', a la vegada que va mantenir la nota 'BBB +' com a emissor a llarg termini.

Últimas noticias