Colonial augmenta el seu benefici un 40% durant el primer trimestre fins als 22 milions d'euros

El volum de negoci de la immobiliària espanyola va créixer un 19% fins a arribar als 82 milions d'euros

Per

Bolsamania | 14 mai, 2018

El Grup Colonial va obtenir un benefici net atribuïble de 22 milions d'euros durant els tres primers mesos de 2018, xifra suposa un augment del 40% respecte al mateix període de l'any anterior. De la mateixa manera, el volum de negoci de la immobiliària espanyola va créixer un 19% fins a arribar als 82 milions d'euros, mentre que el benefici brut d'explotació (EBITDA) va augmentar un 18% fins als 62 milions. Així ho ha confirmat el grup a la Comissió Nacional del Mercat de Valors aquest dilluns.

El creixement del benefici va ser resultat d'un sòlid increment 'like for like' dels ingressos per rendes, així com la incorporació del 87% del negoci Axiare al febrer, a més dels 33 contractes signats, corresponents a 73.000 metres quadrats; l'augment de les adquisicions i la major lliurament de projectes. En un bon comportament del grup a tots els mercats on opera: Barcelona (+5%) gràcies a l'increment de preus de lloguer de tot el portafolis, Madrid (+8%) impulsat principalment per contractes dels actius José Abascal 45, Alfons XII , Gènova 17 i Castellana 52; i París (+6%) amb gran rendiment dels actius a Washington Plaza, 103 Grenelle i Percier.

A més, el grup va formalitzar 30 contractes de lloguer d'oficines corresponents a 28.000 metres quadrats, amb rendes anuals de 10 milions d'euros. Addicionalment, va formalitzar tres contractes de lloguer al mercat logístic, corresponent a 45.000 metres quadrats.

La desocupació total del grup al tancament del primer trimestre va ser del 5%, amb els portafolis de Barcelona i París per sota del 3%. El portafolis d'oficines de Madrid té una desocupació del 12,4%, amb un 8% corresponent a Axiare i un 3% al projecte Discovery Building.

Últimas noticias