Coinbase cau després que les autoritats es plantegin demandar-la

Es tracta de Coinbase Lend, que genera un rendiment del 4% en stablecoin

Per

Bolsamania | 08 set, 2021

Coinbase es deixa un 4% en borsa després de conèixer que la Comissió de Valors i Borsa (SEC, per les sigles en anglès) l'hagi notificat una possible acció d'execució relacionada amb Coinbase Lend, que genera interessos als usuaris, segons ha informat la companyia i recull CNBC.

El producte s'ha publicitat amb la promesa de generar un rendiment anual del 4% en l'anomenada stablecoin (USD Coin) en permetre que Coinbase presti aquests fons a prestataris verificats. L'empresa dona suport a aquesta 'cripto' i garanteix que sempre es pot canviar per un dòlar. Els comptes d'alt interès s'han fet populars entre els usuaris, amb empreses com BlockFi i Femini que ofereixen alts interessos en stablecoin i altres saldos de monedes digitals.

Coinbase va rebre una notificació de la SEC aquest dimecres a la qual deia que el regulador tenia la intenció de demandar-la per Coinbase Lend, segons ha revelat l'empresa en un comunicat.

Paul Grewal, director jurídic de la companyia, ha indicat que estan sorpresos per l'amenaça atès que sempre han col·laborat amb les autoritats durant els últims sis mesos.

Brian Armstrong, conseller delegat de Coinbase, ha afirmat que l'empresa es va dirigir a la SEC per conèixer el seu punt de vista sobre el producte abans del llançament, al qual el regulador va respondre que la funció de Coinbase Lend és la d'un valor. Quan l'empresa els va sol·licitar ajuda per entendre el seu punt de vista, l'agència va respondre amb una sèrie de demandes que la companyia diu haver complert.

Armstrong va publicar fa uns mesos que "estem compromesos a seguir la llei. De vegades la llei no és clara. Així que si la SEC vol publicar una guia, també estem contents de seguir-la".

Últimas noticias