Citi segueix comprant Coca Cola Europacific Partners malgrat la pujada de costos

Ja que ho compensarà amb un major impuls comercial a Europa per la reobertura

Per

Bolsamania | 06 abr, 2022

La inflació es comença a notar en els costos de producció i les grans marques no se'n poden escapar. És el cas de Coca Cola Europacific Partners, l'embotelladora del refresc que cotitza a la borsa espanyola, cosa que s'ha començat a traslladar a les accions. Tot i això, des de Citi segueixen reiterant la seva compra amb un nou preu objectiu de 58 euros, ja que esperen que tingui un fort impuls comercial per la reobertura.

"Les preocupacions al voltant de les posicions en matèries primeres de Coca Cola Europacific Partners, prèviament infracoberturades per al 2022, i els temors d'una retallada de la renda disponible impulsada per la inflació han pesat sobre el valor darrerament", expliquen al seu darrer informe.

Esperen que la direcció apunti a una inflació més gran dels costos de producció en l'exercici fiscal del 2022 en la seva actualització de les operacions del primer trimestre. Tot i això, anticipen un impuls comercial més gran i un estricte control dels costos, que haurien de ser suficients per compensar les pressions de les despeses addicionals.

"Per tant, esperem que les expectatives de beneficis en efectiu i de consens per a l'exercici 2022 es mantinguin ferms per ara. Atès que és probable que l'impuls de la reobertura en el seu negoci europeu continuï sent sòlid al segon trimestre, veiem marge perquè les accions pugin", sentencien.

Aquestes són les raons que porten els experts de Citi a reiterar la seva recomanació de compra i situar el preu objectiu de la companyia als 58 euros per acció.

Últimas noticias