Citi reitera el seu consell de venda sobre Colonial malgrat millorar-ne estimacions

A causa del risc de recessió i d'uns tipus estructuralment més alts

Per

Bolsamania | 18 jul, 2022

Citi reitera el seu consell de venda sobre Colonial en un informe publicat aquest dilluns. Això, malgrat millorar les estimacions de beneficis de la immobiliària. La decisió és perquè, segons la seva opinió, el risc d'una recessió disruptiva i d'uns tipus estructuralment més alts "posa a prova les baixes valoracions històriques".

Citi destaca que la cartera de Colonial és d'alta qualitat i que el creixement del BPA (benefici per acció) se situa per sobre del 60% durant els darrers tres anys, impulsat de manera significativa per la gestió.

Tot i això, aquests analistes subratllen també els baixos rendiments de la cartera, en què l'augment dels rendiments dels bons ha soscavat els diferencials de rendiment, i en què l'impacte potencial de la recessió i els vents estructurals del treball des de casa podrien repercutir negativament en el creixement dels lloguers, soscavant la rendibilitat i el valor dels actius.

Des del punt de vista del sentiment borsari, Citi adverteix que, durant les passades recessions, s'ha vist fins i tot les accions d'oficines cotitzades de millor qualitat i amb un palanquejament menor negociant-se a valors implícits en el preu de l'acció que podrien implicar una caiguda addicional del 50%.

Últimas noticias