Citi eleva la valoració de Sabadell fins a 70 cèntims a l'espera del Pla Estratègic

La seva anterior valoració es trobava als 50 cèntims per acció

Per

Bolsamania | 27 mai, 2021

Els analistes de Citi han elevat la valoració de Banc Sabadell fins a 70 cèntims per acció des dels anteriors 50 cèntims per títol. A més, han reiterat el consell de neutral per al valor, a l'espera que l'entitat presenti aquest divendres el seu nou Pla Estratègic, sota la direcció del nou conseller delegat, César González-Bueno.

"La nova direcció de Sabadell, amb el conseller delegat César González-Bueno i el director financer, Alfonso Alvear, presentarà una actualització estratègica i nous objectius el proper 28 de maig", explica Citi.

"Creiem que el nou equip de gestió afrontarà amb èxit els desafiaments del banc. Però depenent de l'ambició, les accions poden tenir dificultats. Sabadell ha pujat un 135% en borsa durant l'últim any any, superant el sector bancari europeu en més del 50%", afegeixen.

Per la seva banda, els experts de Bankinter, que valoren Sabadell als 65 cèntims per acció, afirmen que "la clau ara es troba en els detalls del pla estratègic". En la seva opinió, "tot apunta cap a una estratègia orientada al control de costos, la rendibilitat (enfront del volum) i el creixement orgànic, amb una estructura organitzativa que pivota sobre Pimes, Empreses i Retail".

Durant les últimes jornades, diverses empreses han augmentat la valoració de Sabadell, però per sota del seu preu de mercat. Per exemple, Barclays ha elevat el seu preu objectiu fins als 0,59 euros per acció des dels 0,50 euros i ha reiterat el consell de mantenir el valor en cartera.

Per anàlisi tècnica, JM. Rodríguez, analista de Bolsamanía, no descarta que Sabadell es prengui un respir després del impressionant rebot que acumula durant els últims mesos des de mínims històrics.

"La següent gran zona de resistència es troba en la directriu baixista que uneix els màxims decreixents des de principis de 2018 i que passa en aquest moment per la zona dels 0,72-0,73 euros", afirma aquest expert.

Últimas noticias