Cimic (ACS) guanya un contracte de 162 milions d'euros a l'aeroport de Melbourne

Està previst que el projecte estigui acabat a finals del 2026

Per

Bolsamania | 20 jun, 2024

Cimic, la filial australiana d'ACS, s'ha adjudicat un nou contracte per executar la segona etapa del projecte Naarm Way de l'aeroport de Melbourne, que inclou obres d'una carretera i una esplanada. Aquest és el segon projecte que executa en aquest aeroport, ja que se li va adjudicar el projecte de detecció i seguretat 'T1 de Qantas' el desembre del 2023. Els dos contractes generaran uns ingressos a l'empresa de 260 milions de dòlars australians (162 milions de euros).

Atès que s'espera que el nombre de passatgers a l'aeroport es dupliqui gairebé a 76 milions per al 2042, aquestes obres, segons explica l'empresa, prepararan l'accés terrestre de passatgers i càrrega per al futur.

El president executiu del Grup CIMIC, Juan Santamaría ha assenyalat que, “aquestes millores establiran un nou estàndard en l'experiència de visitants i clients a l'aeroport de Melbourne, alleujant la congestió i estalviant temps tant a la sortida i recollida de passatgers com al control de seguretat. Els dos projectes hi proporcionaran més capacitat i en milloraran l'eficiència, assegurant que la infraestructura satisfaci les necessitats creixents dels passatgers”.

L'abast del treball per a la segona etapa del projecte Melbourne Airport Road and Forecourt inclou la construcció d'un nou pont de vianants de 18 metres d'amplada i una entrada des de l'estacionament T123 a les terminals, la reconfiguració de l'esplanada, un nou centre de transport vertical i la reconfiguració de l'Aparcament T123. Està previst que el projecte estigui acabat a finals del 2026.

Últimas noticias